Este sitio web tiene ciertas restriucciones de navegación. Le recomendamos utilizar buscadores como: Edge, Chrome, Safari o Firefox.

PAGO SEGURO Y SEGURO - DEVOLUCIONES FÁCILES - ENVÍOS A TODO EL MUNDO

Manifestación de Az Ashanti

Miben hiszünk .

''A szépségnek egyszerűnek kell lennie''.

Manapság könnyű elveszni a bőrápolás világában a sok mesterséges, bonyolult nevű, szintetikus összetevő és komplex instrukcióáradat miatt. Ezért készítjük termékeinket legfeljebb 13 természetes alapanyagból – letisztult kollekciókat adunk, amelyeket bárki magabiztosan és örömmel használhat.


''Ideje visszatérni a gyökerekhez''.

Minden kozmetikumunkat afrikai hagyományos receptek inspirálták. Ezek a szokások kiállták az idő próbáját, és a tudományét is – összetevőiknek köszönhetően látható eredményeket hoznak.'' A szépség a természetünkben van.''

Mindannyian gyönyörűnek születtünk, mégis nehéz olyan kozmetikumokat találni, amelyek kiemelik a szépségünket ahelyett, hogy elnyomnák azt. Termékeinket csak a természetben megtalálható alapanyagokból készítjük, hogy bebizonyítsuk, bárki lehet természetesen gyönyörű.

''Jó a bőrnek, legyen jó a környezetnek es ''

A bőrünk egészsége érdekében minden termékünk parabének, ftalátok, szintetikus összetevők, szódium laurel szulfát, kemikáliák, kitöltőanyagok, ásványi olajok és petróleum nélkül készül. És hogy a bolygónkért is tegyünk, minden formulánk 100%-ban természetes, igazoltan organikus, állatkínzástól mentes, növényi alapú, tiszta alapanyogokból áll.